Groothandel voor brood- en banketbakkerijen

Een totaaloplossing

Groothandel bakkerijproducten

Voor brood en banket van de hoogste kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Ons moederbedrijf Bakkerij Van Hecke beschikt over 18 bakkerijen rond Gent, waardoor ons assortiment volledig is aangepast aan de smaak en de noden van de moderne consument. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends in de bakkerijwereld en verbeteren wij continu onze producten door feedback van de consument.

Ruim en divers
assortiment

Dagelijks produceren wij een ruim assortiment van een 60-tal verschillende broodsoorten, een 80-tal soorten kleinbrood, zo'n 50 verschillende koffiekoeken, zowel gewone als mini-koekjes en een 50-tal taarten, zowel drooggebak als patisserie; grote, kleine en mini-taartjes.

Dit alles geeft u de mogelijkheid om een totaaloplossing te vinden voor uw noden als (koude) bakker.

Uw bestelling wordt dagelijks dagvers geleverd op het door u gekozen tijdstip. Dit zodat u zelf ook nog ruim de tijd heeft om alles mooi uit te stallen voordat u uw klanten verwelkomt.
 

Sibavo brood & banketbakkerijen
glutenvrije bakkerijproducten

Glutenvrije, lactosevrije en suikerarme producten

Wij bieden verschillende oplossingen voor specifieke voedingspatronen aan. Hierdoor zijn onze klanten in staat een veel ruimer publiek aan te spreken en een totaaloplossing te bieden voor alle voedingspatronen.

Zo hebben wij  volledig aangepast gamma van producten zonder toevoegde suikers. Dit voor consumenten met diabetes of andere persoonlijke overwegingen. Zo kunnen zij steeds zorgeloos genieten van overheerlijke alternatieven zonder suiker. Naast ons suikerarm assortiment beschikken wij ook over een zeer ruim assortiment aan gluten- en lactosevrije producten via ons gespecialiseerd merk Traindevie.

...

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie?